MÄN OCH KVINNOR 15ÅR och äldre

Brazilian Jiu Jitsu Vuxen

Teknik över styrka 

BJJ är ett system för självförsvar som fokuserar på att ta ner motståndaren till marken, och använda lås och strypningar för att tvinga honom att ge upp. Stilen är utvecklad så att en mindre utövare kan besegra en större motståndare med hjälp av bättre teknik.

Under de cirka hundra år som sporten har funnits, har BJJ konstant utvecklats och testats för att bli mer effektiv.

Träna i en trygg miljö

Lär dig BJJ på ett säkert sätt

På Yogui BJJ i Nyköpings Bushidoförening lär du dig Brazilian Jiu Jitsu i en miljö där du kan känna dig trygg. Ett träningspass brukar innehålla uppvärmning, teknikträning, sparring och stretching.

Vi anpassar oss efter varandras färdigheter, styrkor och kroppsformer. Vi fokuserar på teknik och att lära oss en form av BJJ som du alltid kan bära med dig, till tävlingar, besök på andra klubbar eller i en självförsvars-situation.

Lär känna våra instruktörer

Tränare för Vuxengruppen

Marcus Heimdahl

Marcus Heimdahl

BJJ brunt bälte

Kristina Ekstrand

Kristina Ekstrand

BJJ brunt bälte

Gabriel Cole

Gabriel Cole

BJJ lila bälte

Välkommen att prova på

Träna för första gången

När du kommer och tränar första gången rekommenderar vi oömma kläder, t.ex shorts och t-shirt. Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum Lorep ipsum 

Träningstider BJJ Vuxengruppen

Tisdagar: 19:00 – 20:30

Onsdagar: 19:00 – 20:30

Torsdagar: 19:00 – 20:30

Söndagar: 11:00 – 13:00 (öppen matta)

Vi har startat vårterminens 2022 BJJ och Judo. OBS! Denna termin så är all AIKIDO inställt!

Vi har startat upp och följer de aktuella rekommendationerna från FHM och RF. Om du är intresserad av att prova på maila oss (prova@njk.nu) eller fyll i formuläret längst ner på startsidan.