Brazilian Jiu Jitsu UNGDOM

BJJ Ungdom 11-15 år

Teknik över styrka 

BJJ är ett system för självförsvar som fokuserar på att ta ner motståndaren till marken, och använda lås och strypningar för att tvinga honom att ge upp. Stilen är utvecklad så att en mindre utövare kan besegra en större motståndare med hjälp av bättre teknik.

Under de cirka hundra år som sporten har funnits, har BJJ konstant utvecklats och testats för att bli mer effektiv.

Träna i en trygg miljö

Lär dig BJJ på ett säkert sätt

På Yogui BJJ i Nyköpings Bushidoförening lär du dig Brazilian Jiu Jitsu i en miljö där du kan känna dig trygg. Ett träningspass brukar innehålla uppvärmning, teknikträning, sparring och stretching.

Vi anpassar oss efter varandras färdigheter, styrkor och kroppsformer. Vi fokuserar på teknik och att lära oss en form av BJJ som du alltid kan bära med dig, till tävlingar, besök på andra klubbar eller i en självförsvars-situation.

Lär känna våra instruktörer

Tränare för Ungdomsgruppen

Kristina Ekstrand

Kristina Ekstrand

Välkommen att prova på

Träna för första gången

När du kommer och tränar första gången rekommenderar vi oömma kläder, t.ex shorts och t-shirt. 

Glöm inte en påfylld vattenflaska.

 

Träningstider BJJ Vuxengruppen

Tisdagar: 18:00 – 19:00

Torsdagar: 18:00 – 19:00

Ordinarie träningar är inställda tills vidare

P.ga. Covid-19 och Folkhälsomyndighetens allmänna råd som gäller idrotten, att "Undvika närkontakt mellan idrottsutövare" så har vi ställt in ordinarie träningar tills nya rekommendationer ges. Vi hoppas att detta ska ske snart! Kom ihåg att du som kampsportsutövare kan fortsätta att underhålla din fysik genom promenader, löpning, träning hemma och träning utomhus. Då är du i bra form när det är dags att stiga på mattorna igen!